Breaking news

Roxana Ciuhulescu a plecat cu mare scandal de la Pro TV

loading...

Roxana Ciuhulescu a plecat cu mare scandal de la Pro TV, supărată că Adrian Sârbu i-a mutat emisiunea pe canalul sport.ro, fără să o consulte.

Roxana CiuhulescuLa două zile după ce a anunțat pe blogul personal că pleacă de la Pro TV, după 13 ani de colaborare, Roxana Ciuhulescu a dezvăluit și motivul pentru care a luat această decizie.

“Odată cu această schimbare am pierdut un public foarte numeros, însă, din păcate, Adrian Sârbu (n.r. – managerul trustului PRO) nu a vrut să ţină cont de părerea mea în acel moment. Nu m-a contactat nimeni de când am plecat, lucru ce îmi întăreşte decizia şi mai mult”, a spus Roxana pentru libertatea.ro.

Declarația vine în contradicție cu postarea de pe blogul personal din urmă cu două zile când spunea că niciodată nu o să își vorbească de rău Trustul care a făcut-o celebră.

”Probabil ca se vor specula multe idei pe seama plecării mele din cel mai mare trust media, însă ce pot să vă spun este că niciodată n-am să vorbesc de rău acest trust, ba din contră, am numai cuvinte de laudă la adresa lui. Am făcut parte dintr-un colectiv de profesioniști, demni și dornici în permanență de a fi cei mai buni”, a scris Roxana Ciuhulescu pe blog.

Roxana dovedește acum proverbul potrivit căruia, ”Niciun câine nu pleacă de bunăvoie de la măcelărie”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata