Breaking news

Roxana Ciuhulescu a părăsit Pro TV după 13 ani de colaborare

loading...

Prezentatoarea emisiunii ProMotor, Roxana Ciuhulescu părăsește Pro TV, după 13 ani de colaborare. Vedeta tv spune că va lua o pauză în ceea ce privește cariera media.

Roxana CiuhulescuRoxana Ciuhulescu și-a anunțat plecarea de la Pro TV, printr-o postare pe blogul personal. Printre mulțumiri și păreri de bine pentru că a lucrat alături de profesioniști, vedeta tv spune că nu este exclus să semneze cu altă televiziune sau chiar să revină la Pro TV.

Nici nu-mi vine să cred că au trecut 13 ani de când lucrez în familia ProTv. În toamna lui 2000 făceam cunoștință pentru prima dată cu “sticla”, atunci când am participat la casting-ul pentru emisiunea ProMotor. Ei bine, a sosit momentul să-mi iau rămas bun de la ProTv, a fost poate cea mai dificilă decizie a vieții mele și nu, n-am luat-o în urma unui impuls de moment , ci am cântărit-o 18 luni. Probabil ca se vor specula multe idei pe seama plecării mele din cel mai mare trust media, însă ce pot să vă spun este că niciodată n-am să vorbesc de rău acest trust, ba din contră, am numai cuvinte de laudă la adresa lui. Am făcut parte dintr-un colectiv de profesioniști, demni și dornici în permanență de a fi cei mai buni. ProMotor a fost și va rămâne un brand cunoscut, un proiect care nu o să moară chiar dacă eu am plecat din el. În momentul de față am 2 proiecte personale, ambele având legătura cu lumea auto. Deocamdată nu mi-am propus să mă reîntorc în tv, cel puțin nu acum, însă este foarte posibil ca în viitorul apropiat să semnez și cu o televiziune, neexcluzând și reîntoarcerea mea în ProTv” a scris Roxana Ciuhulescu pe blog.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata