Breaking news

Românii au savurat din plin show-ul X Factor

loading...

Aproape 2.6 milioane de telespectatori au urmãrit duminică seară, la Antena 1, povestea Petrei, concurenta aproape oarbã de la X Factor.

petra - x factorSuper show-ul X Factor a învins aseară orice fel de concurenţă. Vocile bune, poveştile frumoase, unele mai triste, altele mai vesele, momentele amuzante şi replicile savuroase ale juriului au fost ingredientele succesului unei noi ediţii a show-ului, succes măsurat în milioane de telespectatori.

X Factor a înregistrat aseară un rating mediu de 12.5 puncte şi o cotă de piaţă de 24.8% la nivelul targetului comercial, 18-49 urban, impunându-se detaşat pe primul loc în topul audienţelor, poziţia secundã fiind ocupatã de principalul competitor, Pro Tv, care a înregistrat la nivelul aceleiaşi categorii de public doar 10.9 puncte de rating şi 21.6% share.

Ierarhia s-a păstrat şi la nivelul targeturilor urban şi naţional, Antena 1 conducând şi de această dată audienţele.

Astfel, Antena 1 a înregistrat un rating mediu de 11.9% şi o cotã de piaţã de 21.6% în rândul publicului din mediul urban, clasând principalul competitor, Pro Tv, pe poziţia secundã. Peste 1 872 000 de telespectatori la nivel naţional au urmãrit asearã, în medie, X Factor.

Povestea Petrei, concurenta aproape oarbã, i-a impresionat pânã la lacrimi atât pe juraţii supershow-ului, cât şi pe telespectatori.

Vorbeşte fluent engleza, spaniola şi portugheza, iar acum studiazã rusa şi finlandeza. Şi pentru cã e nevãzãtoare, ştie şi alfabetul Braille.

“Am probleme cu vederea din naştere. Vãd foarte puţin, aproximativ 5% şi deşi am aceastã problemã, vreau sã arãt cã pot face ceva ce nu ţine neapãrat de faptul de a fi întreg fizic” şi-a început Petra discursul în faţa juraţilor X Factor, în momentul în care s-a prezentat la audiţii.

Peste 2 557 000 de telespectatori la nivel naţional au urmãrit asearã, la 22:45, momentul Petrei pe scena X Factor.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata