Breaking news

Românii au artişti, noul show marca Bendeac debutează mâine la Antena 1

loading...

Mâine, de la 20.30, Românii au artişti ia startul la Antena 1, un show inedit ce poartă semnătura actorului Mihai Bendeac.

romanii au artistiÎntâlnire între generaţii de artişti, spectacol total cu umor, muzică şi dans, divertisment vintage, ţinute din anii ’70 şi transmisie alb negru, acestea sunt datele cheie ale unei emisiuni pe care este imposibil să nu o îndrăgeşti.

Acolo, chiar la filmările pentru Românii au artişti, actorul pare să fi găsit şi fata care să-l facă să se aşeze la casa lui. Îndrăgostit lulea, Bendeac a alergat-o pe frumoasa brunetă prin tot platoul emisiunii, încercând să o cucerească, i-a vorbit şi i-a cântat, deşi camerele l-au surprins în timp ce îi fugeau ochii la dansatoarele din corpul de balet. Se “cuminţeşte” unul dintre cei mai râvniţi burlaci din România? Uite ce declaraţii i-a făcut frumoasei brunete!

Vorbeşte lumea că-s ştrengar, dar nu-i deloc adevărat. De când te-am cunoscut pe tine, sunt cel mai liniştit băiat. Chiar dac-am fost cândva ştrengar, mărturisesc, îmi pare rău. Am tot umblat hai hui prin viaţă, dar m-am schimbat de dragul tău” i-a cântat Mihai Bendeac.

Cu siguranţă, “Ştrengarul” este unul dintre cele mai îndrăgite şlagăre autohtone, iar carismaticul actor a reuşit să intre perfect în acest rol pentru “Românii au artişti”, dând viaţă unui scenariu cuceritor alături de colega sa.

Cât despre versurile piesei “Ştrengarul”: “Am cântat pentru ”Românii au artişti” o piesă ale cărei versuri (nu) mi se potrivesc. :)” a scris actorul pe contul său de Facebook.

Cum s-a descurcat Mihai Bendeac în rolul îndrăgostitului ştrengar, rămâne de văzut miercurea aceasta, de la 20.30, în prima ediţie “Românii au artişti” numai la Antena 1.

Tot în această ediţie, telespectatorii îi vor vedea pe Mihai Bendeac şi CRBL într-un duet inedit “Mă dusei la târg” sau pe Delia şi Angela Similea interpretând împreună “Casa mea”, iar surprizele nu se opresc aici. O serie de sketch-uri savuroase îi aşteaptă pe cei de acasă, precum “Numele la nuntă”, “În lojă” sau “Să nu fim geloşi”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata