Breaking news

România TV acuzată că falsifică un sondaj de opinie al PNL

loading...

România TV recidivează cu un nou scandal ce implică PNL. Sociologul Marius Pieleanu a acuzat postul că a introdus într-un sondaj Avangarde o întrebare care nu fusese cuprinsă în cercetarea sociologică.

sondaj rtvRomânia TV a prezentat miercuri un sondaj Avangarde care conținea și o întrebare privind popularitatea mai multor persoane politice din România. Potrivit sondajului Avangarde, Tăriceanu ar avea 61% popularitate iar Antonescu doar 46%.

Invitat să comenteze prin telefon acest sondaj cu privire la popularitatea celor doi lideri PNL,  Marius Pieleanu a spus că nu este unul real.

Mai pe românește, Marius Pieleanu a spus în direct la România TV a spus că sondajul prezentat de postul de știri, în forma respectivă, cu întrebarea privind popularitatea dintre Antonescu și Tăriceanu, nu este una real.

Întrebat despre acest sondaj cât și despre întrebarea care măsura popularitatea lui Crin Antonescu și Căli Popescu Tăriceanu, Maius Pieleanu a spus: Nu e posibil să facă parte această întrebare dintr-o anchetă mai amplă, pentru că această întrebare nu a fost pusă. Eu Marius Pieleanu, directorul acestei instituții(nr.Avangarde), eu vreau să stau departe de aceste lucruri.

Moderatoarea România TV a spus că sondajul de opinie al Avangarde a fost primit de postul de știri de la adresa office@avangarde.ro.

Marius Pieleanu a spus că sondajul a fost comandat de realitatea TV și că el trebuia să ajungă doar la această televiziune.

Pentru că portul de știri tot insista cu planșa respectivă, Marius Pieleanu a spus: aș vrea încă odată să nu mai afișați această planșă cu întrebarea pentru că nu este a mea și nu mi-o asum.

Este al treilea mare atac al România TV la adresa PNL, după cel din vară cu Mona Pivniceru și cel de săptămâna trecută cu Mariana Câmpeanu.

loading...
1 Comentariu
  1. periculosul spune

    Iar pieleanu si avangarde ?! de asta nu scapam ca de ciuma ! tot stau sa ma gandesc ce trebuie sa se intampla cu acest personaj ca sa dispara din peisaj, probail sa moara, alta sansa nu cred ca avem. A trecut de la o televiziune la alta in functie de interesele de moment ale patronilor acest latrator, asa cum a trecut si de la un partid la altul in functie de anumite grupuri de interese!!! e absolut jenant sa-l ai drept partener de dialog pe acest individ, omul e tampit de-a dreptul, si nu exagerez cu nimic…Ma intreb cate gafe trebuie sa mai faca, cate sondaje trebuie sa mai contrafaca ca opniei publice si mass mediei sa i se faca lehamite de acest individ ?!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata