Breaking news

România și Republica Moldova și-au confirmat participarea la Eurovision 2014

loading...

România participă și în 2014 la Eurovision Song Contest, ce va fi găzduit de Copenhaga. Și Republica Moldova a confirmat participarea la concursul de anul viitor.

romania eurovision 2014Pe ultima sută de metri, România și Republica Moldova au confirmat participarea la Eurovision 2014.

Până vineri, 22 noiembrie 2013, 34 de țări își confirmaseră participarea la Eurovision 2014: Albania, Armenia, Austria, Belarus, Belgia, Bosnia&Herțegovina, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Georgia, Germania, Macedonia, Ungaria, Islanda, Irlanda, Israel, Italia, Letonia, Lituania, Moldova, Muntenegru, Norvegia, Malta, Portugalia, România, Rusia, San Marino, Spania, Suedia, Elveția, Olanda, Ucraina și Anglia.

Portugalia revine astfel la Eurovision după o pauză de un an de zile.

În timp ce Croaţia, Slovacia, Andora, Luxemburg, Monaco şi Maroc au precizat că nu participă la Eurovision 2014. Turcia și Polonia încă se mai gândesc dacă participă sau nu.

Iar Azerbaidjan, Slovenia, Serbia, Cipru, Bulgaria și Grecia, încă nu au confirmat participarea. Austria, Macedonia, Muntenegru și San Marino și-au ales deja reprezentantul la Eurovision 2014.

Semifinalele vor avea loc pe 6 mai, respectiv 8 mai, în sala B&W, aflată în portul capitalei daneze. Iar finala Eurovision 2014 va avea loc pe 10 mai 2014, la Copenhaga.

În 2013, România a fost reprezentată la Eurovision de Cezar cu piesa It’s my life, cu care s-a clasat pe locul 13 în finala de pe 18 mai de la Malmo, Suedia.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata