Breaking news

România s-a clasat pe locul doi în semifinala Eurovision 2014

loading...

România s-a clasat pe locul doi în a doua semifinală Eurovision 2014, unde a primit de trei ori maximum de puncte, acumulând un total de 125 puncte. Semifinala a fost câștigată de Austria.

paula seling si ovi - eurovision 2014Paula Seling și Ovi au avut mai mare succes în a doua semifinală Eurovision 2014, decât în finala de sâmbătă. România a primit puncte de la 16 din cele 17 țări care au votat în a doua semifinală. 

Austria, Malta și Israel au acordat câte 12 puncte piesei Miracle, interpretată de Paula Seling și Ovi. Câte 10 puncte de la Norvegia și Grecia. Opt puncte de la Belarus, Muntenegru și Germania. 7 puncte de-a acordat Irlanda, Slovenia și Elveția.

Șase puncte am primit în semifinală de la Finlanda, Georgia și Marea Britanie. patru puncte de la Italia și 2 de la Lituania. În total, 125 de puncte, mai mult cu 53 de puncte decât în finala de sâmbătă. Ciudat e faptul că Grecia ne-a dat zece puncte în semifinală și niciunul în finală.

Austria a câștigat semifinala a doua cu un total de 169 de puncte, după ce a primit de 7 ori nota maximă. Prima semifinală a fost câștigată de Olanda, Suedia fiind pe locul 2, iar Moldova, ultima , pe poziția 16 cu 13 puncte.

semifinala 2 eurovision 2014

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata