Breaking news

România își alege astă seară reprezentantul la Eurovision 2013

loading...

În această seară de la ora 21.00, în direct la TVR 1, TVR HD și TVR Internațional se va desfășura finala Selecției Naționale Eurovision 2013, în cadrul căreia România își va alege reprezentantul la concursul internațional.

trofeu eurovision romania 2013Românii vor afla astă seară cine îi va reprezenta la Malmo în Suedia la concursul Eurovision 2013. Una dintre cele 12 piese calificate în finală va câștiga biletele spre Malmo, în urma televotingului dar și a notelor date de juriul de specialitate.

Casa Presei, Narcis Iustin Ianău, FreeStay, Elena Cârstea Muttart, Luminiţa Anghel, Ovidiu Anton, Cezar, Cristian Prăjescu, Electric Fence, Al Mike feat. Renee Santana, Tudor Turcu şi Andrei Leonte sunt cei 12 artiști care sâmbătă seaă se bat pentru a reprezenta România la Eurovision 2013.

Printre favoriți la câștigarea Selecției Naționale se numără: Luminița Anghel, Elena Cîrstea, Cezar Ouatu și Electric Fence.

Câștigătorul Selecției Naționale Eurovision România 2013 va primi din partea organizatorilor și un trofeu din sticlă realizat de profesorul Alexandru Ghilduş, de la catedra de design a Universităţii de Arte din Bucureşti.

Invitata specială a finalei Eurovision România 2013, de sâmbătă, este Alyona Lanskaya, din Belarus, care s-a calificat la concursul european din acest an cu piesa Solayoh.

Finala va fi prezentată tot de celebrul cuplu ABBA, format din Ovi, Paula Seling, Andreea Bănică și Marius Rizea. După ce se va afla câștigătorul, studioul 1, se va transforma din Camera Verde în dezbaterea cu scântei de Dopo Eurovision. Aici, câștigătorii, producătorii TVR, concurenți și jurnaliști vor trage primele concluzii la cald.

Reprezentantul României la Eurovision va evolua pe 16 mai 2013, în semifinala găzuită de Malmö în Suedia.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata