Breaking news

România Dansează, urmărită de peste 2 milioane de români

loading...

Peste 2.000.000 de români au urmărit duminică seară la Antena 1, show-ul România Dansează, astfel că postul din Băneasa a fost lider de audiență la nivel național.

jurati romania danseazaSpectacolul a continuat asearã pe scena România Danseazã, când cei trei juraţi ai show-ului, Monica, CRBL şi Connect–R  s-au bucurat din nou sã întâlneascã oameni deosebiţi pentru care dansul este pasiune, efort constant, dar şi satisfacţie enormă. Toate acestea în faţa a milioane de telespectatori din întreaga ţarã, oameni diferiţi, dar care trãiesc emoţia la unison.

Momente uluitoare de dans, mişcări incredibile şi poveşti de viaţă emoţionante au fost şi aseară ingredientele unei seri de succes, cea de-a cincea ediţie România Dansează clasându-se pe primul loc în topul preferinţelor telespectatorilor, super show-ul de la Antena 1 conducând clasamentul de audienţă în rândul telespectatorilor din mediul urban.

Peste 2 000 000 de români la nivel naţional urmăreau aseară Antena 1 şi România Dansează în minutul de aur, 22:05, când pe scena România Dansează a păşit grupul Contemp Infusion, din care face parte şi o tânără concurentă bolnavă de epilepsie, dar pentru care dansul e mai presus de orice.

La nivelul targetului all urban în minutul de aur, 22:41, Antena 1 înregistra o cotă de piaţă de 22.9% şi 11.6 procente rating în timp ce Pro Tv obţinea atunci 5.6 puncte rating şi 11.1% cotă de piaţă.

 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata