Breaking news

Rita Mureșan e ajutor de bucătar cu acte-n regulă

loading...

Sâmbătă, Nicolai Tand are alături la „Star Chef” un ajutor de bucătar cu acte-n regulă. Rita Mureșan vine nu doar inspirată să gătească alături de gazda emisiunii, ci și pregătită cu diploma care dovedește faptul că a absolvit un curs de ajutor de bucătar în Thailanda.

rita muresan star chefCeea ce trebuia să fie o simplă vacanță s-a dovedit a fi pentru Rita un bun prilej de a mai studia ceva, așa că celebra creatoare de modă și-a prelungit șederea în Asia pentru a obține această calificare.

„M-am îndrăgostit de bucătăria thailandeză, am decis să îmi transform vacanța și am fost la școală”, povestește amuzată Rita, cea care și-a descoperit pasiunea pentru gătit la 28 de ani.

„Gătesc cu dragoste și îmi place să organizez cine unde îmi invit prietenii”, mai povestește invitata de sâmbătă a lui Nicolai Tand.

Întrebată care a fost cel mai ciudat fel de mâncare pe care l-a gustat vreodată, Rita mărturisește că viermii sunt cei care se încadrează perfect în această descriere.

De ce a renunțat să mai mănânce carne acum doi ani, care este țara ei preferată și când va lansa o nouă colecție, despre toate acestea va vorbi Rita Mureșan sâmbătă, de la 12:00, în cadrul emisiunii „Star Chef”.

rita muresan

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata