Breaking news

Revelion 2180, la Te cunosc de undeva! cu Gică Petrescu

loading...

Show de zile mari, sâmbătă la Antena 1, la Te cunosc de udneva, unde Alex Velea se transformă în Gică Petrescu și cântă muzică de pahar.

alex velea alias gica petrescuCu ochelari fumurii, lavalieră, ghiul pe degetul mic și o batistă de mătase roșie la buzunarul de la piept, așa va apărea pe scenă, sâmbătă, la Te cunosc de undeva!, Alex Velea, când se va transforma în maestrul Gică Petrescu și va cânta “Ia mai toarnă un păhărel”, la o închipuită petrecere de Revelion a anului 2180.

Andrei Aradits  se arată surprins de cât de bine intră Alex în pielea lui nea Gică și îi apreciază acestuia inclusiv “zâmbetul ăsta de șef de sală”, iar Pepe, cel care punctează de la masa juriului întregul show și interacțiunea cu publicul, mărturisește că și-ar fi dorit la rându-i să-l imite pe maestru într-unul dintre cele două sezoane anterioare ale show-ului, la care a participat ca și concurent.

Cât de bine reușește fratziwear Velea să interpreteze muzică de petrecere, vedeți sâmbătă, 15 martie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata