Breaking news

Replica Antena 3 la presiunile lui Băsescu: Post supus amenințărilor Prezidențiale

loading...

Luni seară, în timpul emisiunii Sinteza Zilei, deasupra siglei Antena 3 a fost postat un pătrățel roșu pe care scria în română și engleză: Post Supus Amenințărilor Prezidențiale.

antena 3 - avertismentRăzboi total între Băsescu și Antena 3. Postul de știri a afișat pe ecran, deasupra siglei, o grafică rotativă, cu text în română și engleză, prin care atrage atenția că Băsescu amenință prin intermediul lui Sebastian Lăzăroiu și al procurorilor DNA, Antena 3.

”Post Supus Amenințărilor Prezidențiale„, este textul rulat pe ecran pe parcursul emisiunii Sinteza Zilei de luni seară, la Antena 3, în ziua în care se împlinește un an de zile de la referendumul de demitere a lui Băsescu.

După ce toată Antena 3 a fost pusă sub acuzare de DNA, pentru complicitate la șantaj la adresa administratorului RCS&RDS, și după arestarea și anchetarea lui Sorin Alexandrescu și mai apoi a cameliei Voiculescu, azi a venit rândul lui Dan Voiculescu să fie urmărit penal pentru șantaj, de către procurorii DNA.

Tot azi, Oana Hăineală, șefa CSM, a anunțat că a sesizat în mod oficial Inspecția Judiciară și CNA, pe motiv că Antena 3 face presiune asupra procurorilor DAN în dosarul Sorin Alexandrescu.

Toate într-o singură zi, probabil din pură coincidență, fără ca Băsescu să aibă vrei implicație.

Mesajul a fost menținut pe ecran, de Antena 3, și pe parcursul emisiunii În Gura Presei, realizată de Mircea Badea.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata