Breaking news

RCS&RDS a cumpărat postul de muzică populară Hora TV

loading...

Compania de cablul RCS&RDS, a cumpărat postul de televiziune de muzică populară, Hora TV, deținut de interpretul de muzică folclorică Vasile Coca.

hora tv - rcsRCS&RDS își continuă expansiunea și în privința numărului de canale tv pe care le are în portofoliu. Cea mai recentă achiziție a colosului media este postul Hora TV.

RCS&RDS a cumpărat 50% din acţiunile televiziunii Hora TV deținută de compania Profimusic SRL, de la acţionarii Viorelia Coca (5%) şi Vasile Coca (45%).

Postul Hora TV a fost înfiinţat în 2008, emite din Zalău și este preluat în prezent de mai toate companiile de cablu din România.

Vasile Coca este solist vocal al Ansamblului artistic profesionist “Porolissum” din Zalău, dar a înregistrat şi propriile albume cu muzică populară începând cu anul 1986.

Profimusic SRL a avut anul trecut un număr mediu de 9 angajaţi şi un profit net de 5.000 de euro la o cifră de afaceri de aproape 50.000 de euro.

RCS&RDS, companie controlată de omul de afaceri Zoltan Teszari din Oradea, este cel mai mare jucător de pe piaţa de servicii TV şi internet fix, şi al doilea jucător de pe piaţa de telefonie fixă.

În 2012, RCS&RDS a avut afaceri de 459 mil. euro în 2012, potrivit datelor de la Ministerul finanţelor.

Cu acest nou post tv, RCS&RDS își mărește portofoliul la 17 televiziuni, dintre care 11 naționale, una regională și cinci locale.

Iată posturile tv aflate în ograda RCS&RDS: Digi 24, Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 3, UTV, Hit Music Channel, Digi World, Digi Life, Digi Animal World, Digi Film, Digi Film Premium, cât și televiziunile locale Digi 24 Iași, Timișoara, Constanța, Oradea, Craiova  și Transilvania Live.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata