Breaking news

Răzvan şi Dani încep noul sezon Neațza cu un Revelion

loading...

A fost revelionul starurilor, a fost revelionul ospătarilor, dar nu începe anul fără revelionul lui Răzvan şi Dani, pornit în zorii zilei la Antena 1.

neata cu razvan si daniDupă o bine meritată vacanţă, cea mai veselă echipă revine la Antena 1. Luni dimiNeatza, de la ora 08:00, Răzvan, Dani, Roxana, Flavia şi Vlăduţ le dau din nou întâlnire telespectatorilor şi dau startul distracţiei, aşa cum ne-au obişnuit.

Puşi pe şotii, cu planuri mari pentru noul sezon, Răzvan şi Dani încep anul cu o petrecere de zile mari – revelionul pe rit vechi.

S-au mutat cu totul într-un mall, timp de o săptămână, în scopuri caritabile, au transmis de la mare, dar şi de pe pârtia de schi, au spus „bună dimineatza” din cele mai spectaculoase decoruri, dar pe asta nu o mai făcuseră până acum. Răzvan şi Dani încep noul an cu o petrecere de

Revelion, cu baloane, artificii şi confetti. Connect-R, Pepe şi mulţi alţi artişti le vor fi alături haioşilor matinali şi vor petrece revelionul pe rit vechi, în platoul Neatza.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata