Breaking news

Răzvan şi Dani i-au parodiat pe Ştefan Bănică şi Horia Brenciu

loading...

Matinalii Răzvan și Danii au intrat în pielea juraților X Factor 2014, Ștefan Bănică Junior și Horia Brenciu, vineri dimineață la Neața, în direct la Antena 1.

Razvan si DaniA fost veselie mare în această dimineaţă în platoul emisiunii „Neatza cu Răzvan şi Dani”, de la Antena 1. Juriul „Te cunosc de undeva!”, emisiune ce va avea premiera astă seară, de la 20:30 a avut o misiune de zile mari: să jurizeze interpretările lui Horia Brenciu şi Ştefăn Bănică.

În pielea celor doi juraţi ai super show-ului X Factor s-au aflat în această dimineaţă chiar haioşii matinali, Răzvan şi Dani, care au avut o prestaţie extraordinară în platoul emisiunii.

Voia bună şi glumele nesfârşite au fost elementele-cheie ale dimineţii, showmanul Horia şi rock-starul Bănică, in interpretarea lui Răzvan şi Dani, stârnind adevărate hohote de râs.

Cei doi au avut parte de o transformare pe cinste şi şi-au intrat foarte bine în rol, mai ales că au avut la dispoziţie o vară întreagă pentru a le studia în cele mai mici detalii gesturile celor doi juraţi X Factor.

De la interpretarea unor hituri din repertoriile celor doi, până la răspunsuri destul de personale la întrebările venite din partea publicului, cei doi nu s-au dat în lături de la nimic.

Vinerea viitoare, de la 20:30, telespectatorii vor avea ocazia să pornească alături de cei trei juraţi – diva Delia, showmanul Horia şi rock-starul Bănică în spectacolul căutării celor mai talentaţi concurenţi la X Factor – mai mult decât voce, la Antena 1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata