Breaking news

Răzvan și Dani au căzut în direct la matinalul Antena 1 – VIDEO

loading...

Dani Oțil și Răzvan Simonon, matinalii de la Antena 1 au fost protagoniștii unui moment amuzant. Cei doi moderatori tv au căzut în direct după ce s-au suit împreună pe un birou improvizat.

razvan si dani au cazut in directRăzvan și Dani au tras o căzătură zdravănă, după ce s-au urcat pe un birou care s-a rupt  în direct la emisiunea Neața cu Răzvan și Dani, de azi, de la Antena 1.

Dani Oțil s-a agățat de un birou pe rotițe, construit din pal melaminat ca să se apropie de cele tei concurente ale concursului ”Miss Monden” la Neața.

Răzvan nu a putut sta potolit și s-a suit alături de Dani pe biroul din lemn. După doar câteva secunde, biroul a cedat sub greutatea celor doi moderatori tv, care astfel au luat o căzătură zdravănă. Iar biroul s-a făcut praf, împrăștiindu-se în platoul emisiunii.

Dani s-a ridicat de jos și i-a replicat nervos lui Răzvan: prostu dracului…

Ca să destindă atmosfera și mai mult, Răzvan a spus: bă Dani…. ne-au furat calul mă….

Însă, Dani se văita de mama focului că s-a lovit rău la noadă, precizând că fără să vrea o să ajungă la Cârcotași.

”Nu știu ce mă doare mai tare, noada, sau că iar apar la cârcotași fără vina mea”, a spus ofticat de incident, Dani Oțil.

Răzvan s-a apărat spunând că: ce să zic frate, lucruri turcești, firar să fie, băi dacă nu semnam hârtia aia că își asumă Dani răspunderea pentru ce se strică în platou era….

În timp ce Dani Oțil și-a continuat văicăreala spunând că unii se scobesc în urechi pentru rating iar el este nevoit să treacă prin așa ceva: Băi alții pentru rating se scobesc în ureche, își pun rahat în cap, spun poezii, plâng la tv pentru alții de nu-i leagă nimic de ei și uite ce fac eu, bai m-am lovit foarte tare.

Pai dacă nu știi să stai pe cal, a fost replica lui Răzvan la faptul că s-a lovit foarte tare.

După care, Dani și-a cerut scuze pentru că a drăcuit în direct: și îmi cer scuze copiilor că am spus aia cu draku, nu se spune așa ceva la tv. Decât atunci când ți se bagă noada mai… o să-mi crească coadă….

Vezi aici video cu momentul în care Răzvan și Dani cad în direct.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata