Breaking news

Răzvan Dumitrescu părăsește Realitatea Tv pentru Antena 3

loading...

Cunoscutul realizator tv, Răzvan Dumitrescu, părăsește postul de știri Realitatea Tv pentru televiziunea concurentă, Antena 3.

razvan-dumitrescuTrustul Realitatea-Caţavencu a anunţat ieri, printr-un comunicat de presă, încetarea colaborării cu Răzvan Dumitrescu, realizatorul talk-show-ului politic „Realitatea Zilei“, începând cu 8 iunie.

Potrivit anunţului, „despărţirea” are loc la solicitarea moderatorului TV. „Grupul Realitatea-Caţavencu îi mulţumeşte domnului Dumitrescu pentru colaborare şi îi doreşte mult succes la viitorul său loc de muncă”, se arată în comunicat. Surse din Antena 3 au declarat că Dumitrescu se va muta la postul din trustul Intact, o înţelegere în acest sens fiind deja stabilită.

Potrivit unor surse din trustul Realitatea, moderatorul ar fi nemulţumit de reducerea timpului alocat emisiunii sale. În prezent, la Realitatea TV se fac probe pentru un nou jurnal de ştiri, prezentat de Melania Medeleanu, care urmează să fie difuzat de la ora 20.00.

Astfel, emisiunea „Realitatea Zilei”, care începe la ora 18.50, va dura doar o oră în loc de două. Măsura ar putea fi una de reducere a costurilor. Implicit, salariul moderatorului ar fi putut să scadă, după ce a mai fost micşorat şi în vara lui 2009. În plus, întârzierile salariale sunt tot mai dese în trust.

Cătălin Prisăcariu, fost redactor-şef adjunct la „Academia Caţavencu”, a scris pe blogul său că numai în 2008 Răzvan Dumitrescu a încasat de la Realitatea Media SA aproape 840.000 de lei (228.260 euro, calculat la cursul mediu leu/euro din 2008). Un calcul simplu arată că moderatorul câştiga lunar aproximativ 19.000 de euro.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata