Breaking news

Războiul Stelelor Rebelii se desfășoară la Disney Channel România

loading...
0 14

Războiul Stelelor Rebelii – Episodul 5 “În afara întunericului”, va fi difuzat de canalul de desene animate, Disney Channel România, pe 15 noiembrie de la ora 09,30. 
Războiul Stelelor Rebelii -  disney channelFanii desenului animat Războiul Stelelor Rebelii, pot urmări sâmbătă dimineață, un nou episod în care prietenia dintre Hera şi Sabine este pusă la grea încercare.

Hera şi Sabine trebuie să-și dovedească în mod reciproc, prietenia, în timpul evadării lor de pe un asteroid foarte periculos, în cel mai nou episod din Războiul Stelelor Rebelii!

Hera şi Sabina sunt contactate de o formă de viaţă necunoscută şi merg pe un asteroid abandonat, pentru aprovizionare.

Din cauza deteriorării unei linii de alimentare cu combustibil, ele rămân blocate pe asteroid unde trebuie să se apere de creaturile înfometate care le vânează din umbră, până când vor fi recuperate de Echipajul Fantomă.

Hera şi Sabine îşi unesc forţele şi descoperă că încrederea reciprocă este cea mai puternică armă care le poate salva! Nu pierdeţi ultimul episod Războiul Stelelor Rebelii – În afară întunericului, sâmbătă, 15 noiembrie de la 09:30!

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata