Breaking news

Raul, puștiul minune al Spaniei, poartă la gât în finala Next Star, cadoul primit de la Pepe

loading...

Raul “El Balilla”, din Spania, poartă joi, 28 mai, de la ora 20.30, în marea finală “Next Star”, lanțul de aur cu cruciuliță primit în dar de la Pepe, unul dintre jurații show-ului.

raul - spaniaPuștiul de 11 ani, din Cartagena, Spania, calificat în marea finală “Next Star”, cântă flamenco dumnezeiește și este considerat un fenomen în țara sa natală.

În ediția din acest sezon care l-a avut drept câștigător, Pepe, impresionat peste poate de prestația puștiului, i-a dăruit acestuia lănțișorul de la gât, bijuterie de care, acum, Raul nu se mai desparte.

“L-am urmărit pe Facebook, pentru că suntem prieteni pe această rețea de socializare, cânta undeva, la un balcon, și purta și acolo acest lanț la gât, serios!”, povestește Pepe.

Dacă va câștiga Raul finala celui de-al cincilea sezon “Next Star”, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 28 mai, de la ora 20.30.

În marea finală a celui de-al cincilea sezon “Next Star”, Doru Octavian Dumitru vine să joace alături de Alex Beznea (9 ani), un puști  din Galați, talentat la actorie și mare admirator al comediantului.

Cum copilul a mărturisit, cu ceva timp în urmă, că îl studiază și îl imită de multă vreme pe Doru Octavian Dumitru, Dan Negru și echipa “Next Star” i-au oferit posibilitatea să-i dea acestuia replica, în finala show-ului.

“Să vorbești tare, să nu te pierzi, să te bucure faptul că oamenii râd la glumele tale”, îl sfătuia Doru Octavian Dumitru pe micul Alex, înainte să intre în scenă.

Cum vor aprecia jurații prestația lui Alex în sceneta jucată alături de Doru Octavian Dumitru, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 28 mai, de la ora 20.30, în marea finală a show-ului “Next Star”.

doru octavian dumitru

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata