Breaking news

Rareş Bogdan, dezamăgit de prestația lui Iohannis: I-am ridicat mingea la fileu și el se uita la ceas

loading...
0 25

Rareş Bogdan a recunoscut marți seară, după dezbaterea pe care a moderat-o la Realitatea TV, că a fost imparțial și că a făcut jocurile pentru Klaus Iohannis, numai că neamțul nu a știut să profite de ocazie și aștepta să se termine emisiunea.

iohannis - rares bogdanImediat după încheierea dezbaterii dintre Ponta și Iohannis, Rareș Bogdan a realizat o emisiune alături ce Emma Zeicescu, Andra Miron, Lavinia Șandru și Denise Rifai, în care au analizat prestația celor doi prezidențiabili.

Deși recunoaște că a fost de partea lui, ridicându-i mingea la fileu, Rareș Bogdan s-a declarat dezamăgit de prestația lui Klaus Iohannis.

„Am ridicat de trei ori mingea la fileu, îmi venea mie să sar. El se uita la ceas, fir-ar al dracului de ceas”, a spus Rareş Bogdan.

Moderatorul a mai spus că:  Era interesul lui Iohannis să stea mai mult la emisiune, al lui şi al telespectatorilor, nu interesul meu. Nu poţi să te cerţi cu mine că de ce depăşesc cu două minute. Trebuia să stai aici şi să te baţi cu ăla.

La ora 21,38, Klaus Iohannis l-a avertizat pe moderatorul Rareș Bogdan că a depășit timpul negociat pentru emisiune și că el vrea să plece.

Lavinia Șandru a fost mustrată atât de colegul său, Rareș Bogdan, cât și de Cosmin Gușă, care conduce din umbră Realitatea TV.

Cozmin Guşă a declarat că:  Mie mi s-a părut că Lavinia a fost pro-Ponta şi nu e normal. Suntem o televiziune normală, dar nu mi s-a părut în regulă ce ai făcut, Lavinia. O cauţionez pe Lavinia Şandru pe întrebările despre Diaspora şi expertiza pe Diaspora. Ce ne spune asta despre Iohannis? Ne spune că el apără Diaspora în condiţiile în care nu o cunoaşte. Mi s-a părut facil să spună că Cernăuţi este în Ucraina şi Chişinău în Moldova. Putea să tacă.

Rareș Bogdan a taxat-o dur pe Lavina acuzând-o că îi face propagandă lui Ponta: Lavinia, nu înseamnă că dacă nu ajungi la Chişinău sau la Cernăuţi nu eşti patriot. Şi nu ne putem noi transforma aici în agenţi PSD, asta o pot face alţii, dar nu Realitatea TV. Nu putem noi, Lavinia, să influenţăm votul, eu sunt jurnalist şi aşa vreau să rămân.

În dezbaterea de după confruntare, Lavinia Şandru s-a plâns că nu i s-a mai acordat dreptul să mai adreseze o întrebare, moment în care Rareş Bogdan i-a dat o nouă replică: Mai lasă-mă cu Cernăuţiul! Când te-am auzit, îmi venea să-mi torn cafea în cap.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata