Breaking news

Ramona Hanganu a filmat pentru “Happy Show” cu două coaste fisurate

loading...

Actrița Ramona Hanganu a fost nevoită să filmeze pentru show-ul Antena 1, ”Happy Show”, cu coastele fisurate și cu vânătăi pe corp, din cauza accidentului de mașină pe care l-a acut cu o zi înainte de filmări.

ramona hanganu - happy showCu două coaste fisurate şi “împodobită” cu vânătăi pe mai multe porţiuni ale corpului, aşa a filmat Ramona Hanganu (23 de ani) pentru ediţia de miercuri, 9 aprilie, a “Happy Show”- ului Serviciului Român de Comedie.

Cu două zile înainte, avusese un accident de maşină, în urmă căruia a ajuns, din drumul către o petrecere surpriză de ziua ei – împlinea 23 de ani – la spital.

Eram cu nişte prieteni şi ne îndreptăm către un loc surpriză, unde urmă să fiu sărbătorită, cînd ne-am ciocnit cu un taxi. Am ajuns cu toţii la spital, mi s-au făcut nişte investigaţii, în urmă cărora s-a constatat că, pe partea dreapta, am două coaste fisurate. Mi s-a recomandat să port un corset, să nu fac mişcări bruşte şi să încerc să nu mă lovesc în zona respectivă. Mă doare destul de tare în zona asta, nu pot ridică nici braţul drept, dar nu fac o tragedie din asta. Putea fi, Doamne-fereşte, mult mai rău“, a declarat Ramona Hanganu, la filmări.

Cum a făcut faţă situaţiei tânăra Ramona Hanganu, vedeţi miercuri, de la ora 20.30, la “Happy Show”-ul Serviciului Român de Comedie, pe Antena 1!

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata