Breaking news

Ramona Bădescu prezintă la TVR 1, Duminica în familie, în locul Răduleascăi

loading...

Mihaela Rădulescu a renunțat să mai prezinte emisiunea care a consacrat-o, Duminica în Familie, achizițioinată de TVR, în favoarea oltencei din Italia, Ramona Bădescu.

ramona badescu si mihaela radulescuRamona Bădescu vine din Italia pentru a se alătura echipei TVR 1 într-un proiect de amploare, care le va aduce românilor un motiv în plus de a-şi petrece timpul cu cei dragi, în cel mai plăcut mod: Duminica în familie.

Timp de trei ore, trei familii de personalităţi din domenii diferite vin la TVR 1, unde vor glumi, vor discuta pe cele mai diverse teme (afaceri, hobby-uri, artă, sport, modă, bucătărie), vor face planuri, se vor amuza, se vor juca, vor asculta muzică şi se vor relaxa alături de Ramona Bădescu şi invitaţii săi.

Mă întorc! Nu este o ameninţare, este o realitate, o emoţie, o dorinţă mai veche de a putea intra în sufletele şi casele românilor mei dragi, prin intermediul unei emisiuni speciale, ca însăşi numele care o poartă, Duminica în familie. În viaţa mea, aceste două cuvinte, duminica şi familia, mi-au călăuzit paşii şi sufletul, făcându-mă să nu uit de unde am plecat, de la familia mea, şi să am încredere şi să-l iubesc pe Dumnezeu, ca în sfânta zi de duminică”, declară Ramona Bădescu înainte de întâlnirea cu telespectatorii români.

În 2007, când Mihaela Rădulescu prezenta încă Duminica în familie, vedeta le-a mărturisit în direct telespectatorilor, având-o ca invitată în platou pe Ramona Bădescu: Am să-i spun acuma – şi credeţi-mă că este un mare compliment, sper să-l înţeleagă şi ea: dacă ar trebui să dau emisiunea mea, orice emisiune aş face, pe mâna cuiva, singura care aş vrea să prezinte în locul meu, fără să mă doară capul, sufletul, fără să-mi pară rău, e Ramona Bădescu.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata