Breaking news

Ramona Bădescu, în lacrimi, la “Te cunosc de undeva!”

loading...
0 6

Sâmbătă, 30 septembrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, Ramona Bădescu se transformă în Angela Similea și va interpreta “Iubite”, unul dintre cele mai sensibile cântece din repertoriul îndrăgitei artiste.

ramona badescu - angela simileaRamona este atât de emoționată de ipostaza în care se află că, la antrenamente, nu-și poate stăpâni lacrimile. “Cine ți-a frânt inima de te apucă plânsul la piesa asta?”, o întreabă Andrei Aradits, la ora de actorie. Ce-i va răspunde Ramona, dar și ce sfaturi îi va da juratul pentru acest rol, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă seara.

La fel de emoționată se va arăta la antrenamentele de canto și Ozana Barabancea. “Ce o să facem la piesa asta? Cred că o să leșinăm cu toții…”, spune jurata vocilor.

La rândul său, Ramona Bădescu mărturisește că-i va fi foarte dificilă această transformare. “O admir de când eram mică și, pentru mine, este o probă foarte dificilă să o imit pe Angela Similea”, spune ea.

Cum vor aprecia jurații transformarea ei, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 30 septembrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata