Breaking news

Raluka, sfătuită de Aradits să fie… “golancă” în postura Rihannei

loading...

Andrei Aradits o sfătuiește pe Raluka să fie… “golancă” în postura Rihannei,  la „Te cunosc de undeva!”, când va trebui să interpreteze piesa “We found love”.

raluka - rihannaRaluka se transformă sâmbătă seară în focoasa artistă Rihanna. Pentru a intra mai bine în pielea personajului, juratul Andrei Aradits o sfătuiește pe Raluka să se miște lasciv pe scenă.

Nu înțeleg de ce mișcările alea lascive pe care le-ai făcut au fost către președintele juriului (n.n. din această ediție Andrei Aradits devine președinte de show)”, își arată nedumerirea Horia Brenciu, aflat pentru prima oară la masa juraților, la “Te cunosc de undeva!”. El remarcă, de asemenea, cât de bine sunt dispuse tăieturile pe tricoul Ralukăi: Lipsa de material este foarte bine interpretată.

Chiar dacă nu a făcut un mare caz din asta, Raluka a avut la această transformare oareșce probleme cu  lentilele de contact. Din cauza acestora, ochii i-au lăcrimat destul de puternic.

Dacă Raluka îi respectă juratului indicațiile, rămâne de văzut sâmbătă, 29 martie, de la ora 20.30, la Antena 1. Și de data asta, frumoasa interpretă se remarcă printr-o apariție extrem de sexy pe scena show-ului transformărilor.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata