Breaking news

Radu Vâlcan va prezenta la Antena 1 reality show-ul “Temptation Island – Insula iubirii”

loading...

Radu Vâlcan a părăsit Pro TV și s-a mutat în ograda Antena 1 unde va debuta în această primăvară în calitate de gazdă a reality show-ului “Temptation Island – Insula iubirii”.

radu valcan - antena 1Vedeta face ultimele pregătiri înainte de a pleca în Thailanda, ţară în care vor avea loc filmările.

“Să fii prezentatorul unui format de succes internaţional, să ai ocazia să filmezi în Thailanda, să poţi lucra cu o echipă de profesionişti şi prieteni, sunt câteva din motivele care m-au atras la acest proiect. Va fi ceva nou pentru mine, mai ales că rolul prezentatorului nu este doar acela de a introduce în scenă personaje, ci voi fi în permanentă în mijlocul concurenţilor şi al tentaţiilor, le voi cunoaşte poveştile, le voi da sfaturi, voi media conflicte. Thailanda este una din ţările mele preferate, unul dintre cele mai frumoase locuri în care am ajuns până acum, aşa că în această primăvară vă invit şi pe dumneavoastră pe “Insula iubirii”, locul în care emoţiile se vor trăi la intensitate maximă!”, a declarat Radu Vâlcan.

“Insula iubirii” va pune la încercare intensitatea şi veridicitatea sentimentelor care leagă patru cupluri şi, implicit, fidelitatea fiecărui partener.

Cupluri care au relaţii de lungă durata însă nu au decis încă să facă marele pas îşi vor putea testa relaţia prin intermediul acestui reality –show şi vor află astfel dacă cel/cea alături de care au petrecut atâţia ani este cu adevărat jumătatea lor.

Filmările se vor desfăşura, în premieră pentru o producţie românească, în Thailanda, în locaţii exotice, alese pe sprânceană, iar membrii cuplurilor vor stă separaţi unul de celălalt pe două insule.

Ca şi când asta nu ar fi fost de ajuns, opt persoane total necunoscute până în acel moment vor încerca să seducă fiecare concurent în parte şi vor face tot ce le stă în putinţă pentru a le testa sentimentele.

Filmările se vor desfăşura în sistem de reality, participanţii fiind supravegheaţi 24 de ore din 24.

La finalul show-ului, fiecare cuplu va putea spune clar dacă drumul lor în viaţă este acelaşi sau sunt nevoiţi să meargă pe cai separate.

Formatul “Temptation Island” s-a bucurat de mare succes în toate ţările în care a fost difuzat, fiind un show plin de tensiune, emoţie, răsturnări de situaţie, un show în care tentaţia depăşeşte imaginaţia!

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata