Breaking news

Radu Robescu și Flori Dincă, dați afară de la Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor

loading...

Seara de luni a adus la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” nu una, ci două eliminări din concurs. Radu și Flori au pierdut tunicile de bucătari și șansa de a merge mai departe în cursa pentru cei 80.000 de euro și un loc de muncă într-un restaurant de top.

radu robescu si flori dinca - iadul bucatarilorPretențiile juraților sunt de la o ediție la alta mai mari, iar greșelile în bucătărie nu își au locul. Cu 17 concurenți rămași în competiție, “Hell’s Kitchen” devine o întrecere tot mai aprigă, astfel că presiunea din bucătărie începe să-și spună cuvântul.

Tavi a izbucnit în lacrimi luni seară, apoi a fost certat de chef Florin, care are pretenții de la un bucătar cu experiența lui, Mihaela a fost mustrată că din cauza ei service-ul echipei roșii este în întârziere, în vreme ce Valentin este poftit să părăsească bucătăria pentru că nu dă dovadă de respect pentru ceea ce se întâmplă acolo. Și deși echipa fetelor se confruntă cu un eșec în restaurant, seara se încheie cu bine pentru că băieții au reușit să se organizeze în cele din urmă, au preluat și comezile fetelor și au câștigat proba cu primul service terminat în ”Hell’s Kitchen”.

Noul service în restaurant le-a pus fetelor la grea încercare spiritul de echipă. Cu multe comenzi primite, cu un meniu sofisticat, cu multă presiune și nervi, fetele au clacat luni seară și nu au reușit să se ridice la așteptările lui chef Dumitrescu. Băieții au avut un avantaj clar în fața lor, atât în timpul service-ului, cât și la proba de degustare și recunoaștere a ingredientelor, legați la ochi și cu urechile acoperite. Cu toate acestea, cei trei jurați au făcut în această ediție două eliminări, câte una din fiecare tabără: așa se face că Radu și Flori au părăsit “Hell’s Kitchen”.

Cu așa o diferență în bucătărie, decizia celor trei jurați a fost clară: fetele au primit pedeapsa de a curăța 35 de kilograme de arahide pentru a face unt, în vreme ce băieții au fost invitați la distracție cu tiroliana și relaxare la piscină, iar ca bonus au primit o întâlnire cu chef Scărlătescu și o porție generoasă de sfaturi culinare.

Radu Robescu, 31 ani, fotograf – Radu lucrează ca fotograf, iar cel mai important moment din cariera sa a fost atunci când a plecat să muncească pe un vas  de croazieră. A fost mereu atras de domeniul culinar și primele joburi l-au adus în postura de fotograf de produs pentru restaurant. A muncit în bucătăria unui restaurant din Capitală, dar și Brașov și spune că la cratiță se simte inventiv și cu simț artistic. Își dorește să deschidă și să promoveze un lanț de restaurante în România, care să aibă un succes atât de mare încât să se extindă în toată lumea.

Flori Dincă, 30 ani, cofetar patiser – Flori lucrează de la 21 de ani în bucătărie și pe zi ce trece e tot mai îndrăgostită de această meserie. De trei ani de zile este și cofetar, în bucătăria de la Palatul Parlamentului. Și-ar dori să ajungă bucătar șef. Este divorțată și are o fiică de 5 ani, care locuiește cu ea. Punctele ei forte în bucătărie sunt preparatele de patiserie și cofetărie și bufetul rece.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata