Breaking news

Radioul din România o să fie TANĂNANA!

loading...

TANĂNANA pregătește o propunere specială pentru publicul de radio amator de muzică bună și conținut deștept. Muzica TANĂNANA va comanda din fruntea topului priorităților, iar structura de conținut va ține ritmul – actual și dinamic, în fiecare clipă atent la interesele ascultătorilor.

radio TANANANATânăr și energic, TANĂNANA își păstrează statutul de curator de muzici bune și proaspete, de informații  relevante din zonele muzicale, culturale, sociale urbane, reprezentative pentru comunitate. Își va întregi discursul și personalitatea prin voci relevante pentru zona de interes și profilul consumatorului.

Proiectele comerciale demarate cu clienții și partenerii vor fi integrate natural în conținutul și specificul zonei de interes TANĂNANA. Pentru brandurile care își doresc să comunice diferit și eficient cu un public sătul de banalități, proiectele speciale vor căpata noi dimensiuni și vor lansa provocări reale.

Promisiunea unui produs editorial de calitate rămâne, pornind de la muzica atent aleasă și știri la fix în fiecare oră; proiectul editorial TANĂNANA implică o echipă din care fac parte nume ca GOJIRA, Ciprian MUNTELE, Anca MACO și Anca NIȚĂ.

TANĂNANA este un canal alternativ de muzica și entertainment lansat în Aprilie 2015, ce poate fi ascultat pe 92,7 FM în București, 89,7 FM în Timișoara, 93,5 FM în Medgidia și 97,6 FM în Huși și online pe www.tananana.ro. Tot din acest an vor începe emisia și noile stații din Târgoviște, 90,5 FM si Hunedoara, 92,1 FM.

Obiectivul acestui proiect rămâne crearea unei platforme de exprimare pentru comunitatea alternativă, proactivă, unită si urnită de idealuri precum libertatea de expresie, apropierea de manifestările culturale reale, progresul prin idei și inovație, atitudinea pozitivă și trăirile generate de puterea muzicii cu personalitate și impact.

TANANANA - StudioTANANANA - Logo

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata