Breaking news

Radio Vacanţa și-a început programul estival pentru vara lui 2014

loading...

Radio Vacanţa a dat startul programului estival pe 1 iunie! 24 de ore din 24, până pe 14 septembrie, pe frecvenţele 100,1 FM Constanţa şi Mangalia şi pe 106,2 FM Sulina dar şi online, pe www.radiovacanta.ro, cel mai îndrăgit post de radio al litoralului românesc este partenerul dumneavoastră de vacanţă.

Radio VacantaA 47-a vară Radio Vacanţa se anunţă a fi una bogată în spectacole, concursuri, jocuri de vară şi Roof Top Party-uri şi Pool Party-uri în majoritatea staţiunilor de pe litoralul românesc (Mamaia, Eforie Nord, Eforie Sud, Neptun-Olimp, Mangalia).

Primii turişti care se bucură de programele Radio Vacanţa sunt cei aflaţi deja la mare prin programul special Litoralul pentru Toţi, cel care suscită de la an la an un interes crescând din partea românilor, care au la dispoziţie sejururi în extrasezon pe litoralul românesc, la preţuri foarte avantajoase.

Tot pe 1 iunie, Radio Vacanţa a lansat o nouă ediţie a campaniei Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanţa – Brăţara de Vacanţă, campanie specială pentru reducerea numărului de copii pierduţi pe litoralul românesc, desfăşurată împreună cu sponsorii principali: Vivat – din grijă pentru familia ta, Angelini şi Hemofarm.

Colaboratorul de nădejde al Radio Vacanţa pentru această vară este Radio 3Net „Florian Pittiş”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata