Breaking news

Radio România reconfirmă poziţia sa de lider în audiență

loading...

Radio România Actualităţi rămâne cel mai ascultat post de radio din România la nivel național, potrivit datelor de audienţă furnizate de Asociaţia pentru Radio Audienţă (ARA).

radio romania actualitatiRadio România Actualităţi, principalul post al Radio România, este pe primul loc, înregistrând 12,3% cotă de piaţă la nivel naţional, 13,0% cotă de piaţă la nivel urban şi 13,1% cotă de piaţă în municipiul Bucureşti.

Peste 28% dintre ascultători aleg zilnic unul dintre programele Radio România: Radio România Actualităţi, Radio România Cultural, Radio România Muzical, Radio România Antena Satelor şi Reţeaua Studiourilor Regionale, reprezentând peste 4,5 milioane de persoane din totalul ascultătorilor din România.

Studiul de Audienţă Radio – Valul de vară 2013 a fost efectuat în perioada 29 aprilie – 18 august 2013 de către IMAS – Marketing şi Sondaje şi GFK România pe un eşantion de 9.437 de persoane dintre care 7.400 în mediul urban şi 2.037 în mediul rural.

Studiul a cuprins 1.162 de localităţi, dintre care 310 în mediul urban şi 852 în mediul rural. Măsurarea audienţei s-a realizat pe baza metodei rememorării audienţei din ziua precedentă (Day After Recall), metodă la care apelează cele mai multe dintre sistemele de măsurare pe plan internaţional, metodologie recomandată de EBU (European Broadcasting Union) şi ESOMAR (European Society for Opinion&Marketing Research).

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata