Breaking news

Radio România, în finala competiţiei internaţionale Prix Europa

loading...

Radio România, postul național de radio se bate pentru premii, în finala Prix Europa 2013, la secțiunea documentar și emisiuni muzicale.

rra - prix europaLa secţiunea documentar radio de investigaţie a competiţiei internaţionale Prix Europa s-a calificat producţia Pacient în România – Cazul Viorel Stan, realizată de Simona Şerbănescu, iar la secţiunea emisiuni muzicale s-a calificat producţia Colecţia de jazz – Ţara lui Johnny realizată de Daniela Nicolae.

Potrivit organizatorilor, la ediţia din acest an au fost selectate pentru finală 199 de producţii media europene din cele aproape 700 de producţii TV, radio şi online, din 36 de ţări europene, înscrise în concurs. Finalistele concurează pentru prestigioasele trofee „Best European Television, Radio or Online Production of the Year 2013”.

La finala competiţiei Prix Europa, care se va desfăşura anul acesta între 19 şi 26 octombrie la Haus des Rundfunks, clădirea istorică a radioului din Berlin, producţiile selectate pentru calitatea şi originalitatea lor vor fi jurizate de circa 1.000 de producători din întreaga Europă, împărţiţi în grupuri de lucru. Iar câştigătorii vor fi anunţaţi vineri, 25 octombrie 2013.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata