Breaking news

Radio România Cultural, disponibil pe orice telefon sau tabletă, oriunde în lume

loading...

Radio România Cultural este mai modern, mai viu, mai dinamic şi mai aproape de ascultătorii săi oriunde ar merge! de azi poți asculta programele Radio România Cultural atât pe mobil cât și pe tabletă.

radio romania cultural - mobilDe acum aplicaţia mobilă Radio România Cultural poate fi descărcată gratuit din Appstore și Google Play, pentru ca utilizatorii de telefoane inteligente și tablete să poată asculta pe aceste device-uri emisiunile postului în direct şi din arhivă.

De asemenea, aplicaţia permite publicului să fie la curent cu cele mai proaspete informaţii culturale şi să poată urmări evenimentele marca Radio România Cultural pe youtube şi facebook.

Aplicaţiile mobile pot fi descărcate gratuit şi de pe site-ul radioromaniacultural.ro

La Radio România Cultural poate fi ascultată o diversitate de emisiuni, cu subiectele de actualitate ale zilei care ne aduc în atenţie totodată temele importante ale culturii. Aşadar de la Kant, la cultura pop – teme cu înţeles şi pe înţeles.

De la primele transmisii din 1928, cultura are ştate îndelungate la radioul public şi la Radio România Cultural. Pot fi ascultate emisiuni de mare tradiţie, foarte iubite de ascultători, ca teatrul radiofonic, dar şi emisiuni dinamice cu un format nou, cumar fi singurul matinal cultural:Espresso. Nu ar trebui pierdute nici corespondenţele, concertele, galele de premiere ale unor instituţii prestigioase şi multe alte evenimente ce pot fi ascultate numai la Radio România Cultural.

Programele Radio România Cultural pot fi ascultate 24 de ore din 24 pe frecvenţele din toată ţara ale postului şi pe www.radioromaniacultural.ro

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata