Breaking news

Radio Cluj, promovat în Chile, America Latină şi SUA

loading...

Radio Cluj este singurul post de radio din România care a fost locul de filmare în cadrul unui reality-documentar, Motoviajeros, difuzat în Chile. Toate sezoanele vor fi difuzate în reţele de TV cablu din America Latină şi Statele Unite, în următorii 5 ani.

radio clujEchipa formată din protagoniştii şi realizatorii acestui reality-documentar a vizitat Radio Cluj în toamna lui 2013, în perioada în care Radio România aniversa 85 de ani.

Au rămas impresionaţi şi, ca atare, spaţiul de filmare acordat vizitei la Radio Cluj a fost cel mai mare din cele rezervate vreunei instituţii în acest proiect.

Episodul în care este prezentat oraşul Cluj-Napoca şi Radio Cluj a fost difuzat în Chile în ianuarie 2014, recent fiind trimis şi echipei Radio Cluj online.

Motoviajeros este un proiect care a luat fiinţă în 2006. După selectarea echipei şi stabilirea planului, în 2008, el a fost prezentat canalului 13C, renumit în Chile, care l-a acceptat.

În prezent reality-documentarul, un format unic în Chile, are o audienţă de ordinul milioanelor de telespectatori, canalul 13C fiind unul cu un rating foarte mare.

Personajul principal, Bruno Ebner, jurnalist  de meserie, este singurul care apare în toate sezoanele. Ceilalţi protagonişti se schimbă în funcţie de contracte şi itinerarii.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata