Breaking news

Puștii Next Star se întrec marți, cu Vocea României

loading...

Antena 1 și Pro TV încep războiul audiențelor în prime time cu show-urile toamnei. Prima confruntare va avea loc marți seară, când Antena 1 aruncă în ringul audiențelor Next Star iar Pro TV, show-ul Vocea României.

next star - vocea romanieiMutări surpriză în grila de marți seară, făcute atât de Pro Tv cât și de Antena 1. În goana după audiențe cât mai mari, cele două televiziuni rivale au făcut mutări spectaculoase.

Pro TV a ales să programeze marți seară, debutul concursului Vocea României, eliminând astfel din grilă show-ul culinar Master Chef,  deși inițial anunțase că emisiunea muzicală se va lansa pe 19 septembrie.

La auzul veștii, Antena 1 s-a repliat rapid și a decis să arunce în luptă grandiosul show de talente pentru copii, Next Star, cu care a obținut audiențe colosale în 2014.

În mod normal, Next Star trebuia lansat joia viitoare, pe 18 septembrie, însă Antena 1 a decis să facă mutarea pentru a încerca să bată Pro Tv, la rating.

A doua confruntare de săptămâna viitoare dintre Pro TV și Antena 1 se va consuma vineri, când pe același tronson orar vor fi difuzate Vocea României și X Factor.

Pro TV a schimbat complet decorul la Vocea României și în locul lui Brenciu, plecat în juriul X Factor, l-a adus pe Tudor Chirilă. Antena 1 a schimbat din nou juriul, aducându-i pe Ștefan Bănică Jr și pe Horia Brenciu alături de Delia Matache.

Rămâne de văzut cine va câștiga cele două confruntări de marți și vineri, în materie de rating.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata