Breaking news

Proiectul unui duplex rezidenţial, marţi, la „Decor şi stil” la TVR 2

loading...

Marţi, 2 aprilie, de la ora 15.30, la TVR 2, emisiunea „Decor şi stil” vă prezintă un duplex rezidenţial din Bucureşti, care este utilizat ca reşedinţă temporară. Invitatul emisiunii este arhitectul Dimitris Dulhan.

decor si stilOdată cu dezvoltarea pieţei imobiliare au apărut şi în România case sau apartamente amenajate ca reşedinţe temporare pentru oameni de afaceri străini care stau o perioadă mai lungă în România.

Irina Irşai şi Georges Boisnard îi invită pe telespectatori să afle cum se proiectează şi construieşte o astfel de clădire, urmărind interviul oferit realizatorilor emisiunii de către arhitectul şi designerul de interior Dimitris Dulhan, care a amenajat o astfel de reşedinţă într-un apartament de tip duplex situat într-un cartier rezidenţial din capitală.

Acesta a ţinut cont de cererile beneficiarilor şi a amenajat acest duplex la cele mai înalte standarde de confort şi de design contemporan. Decorul este minimalist, însă este „încălzit” de piese de mobilier de calitate şi de jocuri de lumini care pot schimba ambianţa în funcţie de dispoziţie.

Emisiunea „Decor şi stil” va fi difuzată simultan şi pe platforma video a Televiziunii Române – www.tvrplus.ro.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata