Breaking news

ProFM a marcat 22 de ani de emisie cu 22 de salturi cu parașuta

loading...

22 de artişti, Dj-i şi fani au trăit experienţa vieţii lor pe aerodromul de la Clinceni, în ziua în care ProFm a împlinit 22 de ani de la prima emisie.

pro fm salt cu parasutaDupă 22 de ani ON AIR PRO FM şi-a sărbătorit astăzi, la mare înalţime,  ziua aniversară.  Andrei Gheorghe le-a spus buna dimineaţa ascultătorilor, în direct, de la Clinceni. 22 de artişti, Dj-I PRO FM şi fani au sărbătorit ziua Pro FM printr-un salt cu paraşuta. Adrenalina a curs prin toate venele iar emoţiile i-au făcut să tremure şi pe cei mai curajoşi dintre ei.

Primul la apel a fost Dorian Popa. Întors din jungla africană fără teamă de înălțime, a sărit plin de entuziasm, în timp ce striga, din aer, “La Mulți Ani, PRO FM”! Alături de el, a fost cea mai nouă și sexy voce din FM, Lariss. Lor li s-au alăturat Doru & George de la DeepCentral, cu un salt în tandem. Dorian a fost atât de prins de adrenalina saltului încât a mai sărit o dată, alături de prietenul What’s Up. Acesta a fost atât de emoționat încât ar fi rămas să cânte La Mulți Ani, PRO FM! de la sol. Îmbărbătat și ambiționat de Dorian, s-a aruncat și a spus că a fost experiența vieții lui.

Printre cei care şi-au luat inima în dinţi si au sariu de ziua PRO FM s-au numărat Raluka, DJ-ii PRO FM, Marius Onuc și Virgil Batista, băieții de la Maxim (Alexander și Bogdan) şi Florin Goldic.

Vânător de adrenalină și senzații tari, Cabral a sărit și el alături de ascultători și de echipa PRO FM, sub atenta supraveghere a lui Nono Semen.

De 22 de ani radio înseamnă Pro FM! PRO FM – Legalize joy!

Florin Goldic & Andrei GheorgheDorian Popa, Lariss & George de la Deep Central

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata