Breaking news

Pro Tv șochează România cu o emisiune matrimonială pentru cupluri gay

loading...

În goana după audiențe, PRO TV forţează nota și lansează pe piața media din România o emisiune matrimonială în care va participa și un cuplu de homosexuali.

pro tv emisiune cuplu gay“Patru nunţi şi-o provocare” este emisiunea concurs pe care Pro TV o va lansa în grila din toamnă a postului tv. Emisiunea se anunță una plină de controverse prin participarea unui cuplu gay.

Emisiunea care deja a fost filmată în platourile din Buftea, va şoca audiența din România şi va aduce în prim-plan viaţa cuplurilor de homosexuali.

În urma preselecțiilor făcute de Pro TV, au rămas în finală trei cupluri heterosexuale, formate din mire şi mireasă, şi  unul format din doi bărbaţi, homosexuali, care vor să-şi unească destinele fără să le pese de prejudecăţile românilor.

Pentru că scenariul emisiunii cuprinde, pe lângă secvenţe care să contureze viaţa respectivelor cupluri şi oficierea unor cununii de către preoţi, Pro TV a adus un preot din Marea Britanie, întrucât Biserica Ortodoxă Română nu a fost de acord cu căsătoria celor doi bărbați.

Rămâne de văzut dacă show-ul matrimonial marca Pro TV va face audiență sau românii vor refuza să se uite la așa ceva.

loading...
4 Comentarii
 1. zzzzzzzzzzzzzz spune

  asta mai lipsea……nu sunt destule porcarii la tv……fratilor ne duce pe p**a cum s-a dus ursu…………

 2. kyme32 spune

  tzai sa’mi bag pl…ms doamne ca am reuntat la televiziune ca altfel slabeam 10kg…
  seriooos ma?eu inteleg ma ca eu au alte atractii cu fanteziile la pachet dar totusi…asta le intrece pe toate! WTF!!!!

 3. adi spune

  ooo minunat sa mai destepte si romanii cu emisiuni de genu…si sper ca intr-o buna zi sa se legalizeze si gay marriage in romania…asa sa vada lumea…bravo pro tv…abia astept sa vad emisiunea….superb..m simt mandru ca incepem sa ne desteptam …gay rulz…

 4. Buftea spune

  Sa ne desteptam? Superb. Majoritatea romanilor nu tolereaza un astfel de comportament. Ceea ce face protv-ul e o insulta la adresa poporului roman. E o bataie de joc. Sincer chiar cred ca trebuie o revolutie impotriva unui astfel de comportament.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata