Breaking news

Pro Tv scandalizează românii. Postul nu mai poate fi văzut pe Focus Sat

loading...

Începând de azi, sute de mii de români abonați la Focus Sat, nu vor mai avea PRO TV, Acasă, ProCinema și Sport.ro. Întrucât trustul a cerut bani pentru retransmisie.

pro tv baniGhinion curat pentru românii abonați la Focus Sat. de azi nu o vor mai vedea pe Esca pe micul ecran, întrucât Pro TV a fost scos din grila de programe. Și asta pentru că Trustul Pro a cerut un euro pentru fiecare abonat al companiei Focus Sat, sumă pe care firma de cablu prin satelit nu o poate plăti.

Abonații Focus Sat au trei variante: fie se mută la altă firmă de cablu, fie își fac abonament pe internet și văd pe platforma voyo.ro fie încearcă să prindă semnalul terestru al Pro TV.

Canalele ProTV şi Sport.ro se poate recepţiona  în mod terestru, analogic şi digital în Bucureşti şi împrejurimi pe canalul UHF 30. Emisia este de tip HD, dar funcţionează şi pe televizoare SD.

Focus Sat este serviciul de televiziune prin satelit al UPC și are aproximativ 300.000 de abonați. Din acest motiv nu beneficiază de niciun discount din partea trusului Pro.

Preţul de pornire în negocierile cu cabliştii este de la 1 euro (4,5 lei) pe abonat, pe lună, pentru întregul pachet de canale.

Discountul pentru companiile cu abonaţi: între 1 milion şi 1,5 milioane este de 44,44%; între 2,5 -3 milioane discountul este de 61,11%. (RCS&RDS are 3 milioane de abonaţi; Romtelecom – 1,22 milioane; UPC – 1,2 milioane de abonaţi.

Abonații Focus Sat își varsă năduful pe Pro Tv și spun clar și răspicat că nu merită să dea 6 lei pentru acest post tv

”Pentru ce sa vă dea FocuSat 6 lei de abonat, sunteţi cumva un canal premium şi nu ştiu eu. Filme vechi reluate la nesfârşit, aţi manelizat întreaga România cu vrăjitoare şi cancan-ul vostru ieftin de 2 bani. Sper să scapăm de voi şi să nu mai aud de voi”, este opinia unui abonat Focus Sat.

În timp ce alt abonat al firmei de cablu transmite postului tv: Să vă fie ruşine Pro TV, numai bani doriţi. Adio Pro TV.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata