Breaking news

Pro TV nu mai e gratis. Românii trebuie să plătească ca să vadă postul tv

loading...

Pro TV nu mai poate fi vizionat în România în baza pachetului de bază oferit de companiile de cablu. cei care vor să urmărească postul tv, trebuie să scoată bani din buzunar la fel ca și în cazul HBO.

protvVești proaste pentru milioane de români care de 18 ani de zile urmăresc postul național de televiziune PRO TV. Canalul tv poate fi urmărit doar dacă vor plăti separat pentru el, o taxă asemeni celei pentru postul de filme HBO.

Este pentru prima dată când un canal generalist național din România cere și i se aprobă să iasă de pe lista must carry, adică a canalelor care se difuzează în mod gratuit și obligatoriu de toate companiile de cablu din țară.

Conducerea Pro TV își justifică această decizie ca urmare a modificării strategiei de distribuţie şi a faptului că România ar trebui să treacă la transmisia digitală terestră în viitorul apropiat.

Decizia noastră este motivată de faptul că Pro TV se află într-un proces de modificare a strategiei de distribuție în vederea trecerii la transmisia digital terestră și implementarea serviciilor multimedia digitale la nivel național după un concept care ne va ajuta să minimalizăm impactul digitalizării asupra business-ului. Schimbările de distribuție nu vor afecta în niciun fel conținutul”, își justifică conducerea PRO TV, decizia.

Pro TV a notificat CNA că din 23 iulie, canalul nu mai este liber la retransmisie, iar companiile de cablu trebuie să plătească suplimentar pentru a-l distribui abonaților.

Pentru a putea să-și recupereze banii plătiți Pro TV, companiile de cablu fie vor majora abonamentele fie vor percepe o taxă suplimentară special pentru Pro TV pentru cei care vor să aibă prostul tv în grila de programe.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata