Breaking news

Pro TV împlinește azi, 18 ani de la lansare

loading...

În urmă cu 18 ani, pe 1 decembrie 1995, se lansa postul de televiziune privat Pro TV, care avea să revoluționeze piața media din România. Era al treilea canal tv privat lansat în România, după Tele 7 Abc și Antena 1.

pro tv 18 aniPro TV își serbează azi majoratul, însă fără fondatorul acestuia, Adrian Sârbu. Pe 1 decembrie 1995, de Ziua Națională a României, Pro TV și-a început emisia cu Andreea Esca. Atunci canalul 31 specializat pe sport s-a transformat în Pro TV.

În cei 18 ani de existență, în grila Pro TV au făcut audiențe istorice emisiuni precum, Știrile Pro TV, Chestiunea Zilei, Te uiți și câștigi, Procesul Etapei, Abracadabra, Superbingo Pro TV, Vacanța Mare,  Steaua ta norocoasă, Teo, Vara Ispitelor, Dansez pentru tine, Serviți vă rog, România te iubesc, După 20 de ani, MasterChef, Românii au talent sau Vocea României.

De 18 ani fără întrerupere, Andreea Esca prezintă principala ediție informativă a PRO TV, de la ora 19.00. Fiind cea mai longevivă prezentatoare de știri din România.

Pe  26 martie  1996, în premieră în România, Pro TV transmite, în direct din California, SUA, premiile Oscar, cea mai importantă gală din lumea cinematografiei.

Pro TV a realizat și difuzat seriale celebre precum ”La bloc” ,  „Las Fierbinţi“ sau ”Pariu cu viața”.

În 2007, Ştirile Pro TV obţin prima nominalizare la Emmy pentru reportajul „Tibetani la graniţa chineză“.

În 2008, Ştirile ProTV câştigă primul premiu Emmy din istoria televiziunilor din România cu reportaje din Campania „Tu ştii ce mai face copilul tau?“.

Anul 2013   Ştirile ProTV sunt din nou nominalizate la Emmy pentru Campania „România, sub zăpadă“.

La ceas aniversar, echipa Pro TV, s-a suit pe Arcul de Triumf pentru a filma un videoclip inedit cu imnul României.

Și asta nu a fost singura surpriză pregătită de vedetele PRO TV, telespectatorilor. Cu mic cu mare, s-au apucat de o cântare, pe muzica lui Marius Moga și pe versurile lui Florin Busuioc.

Filmările pentru clip au durat doua zile și s-au desfășurat în Studiourile MediaPro din Buftea.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata