Breaking news

Pro TV a renunțat la Revelion. A difuzat două filme vechi și a luat bătaie zdravănă

loading...
0 24

Pro TV nu a avut niciun program special de Revelion. Conducerea postului tv a programat două filme vechi românești, care i-au adus o audiență catastrofală în noaptea de Anul Nou.

revelion pro tvAdio Revelioane fastuoase la Pro TV și concerte în aer liber în Piața Revoluției. Dacă în alți ani, Pro TV dădea mare paranghelie în noaptea de revelion, cu vedete una și una, în 2015, postul tv a renunțat la programul special din noaptea Noului An.

Lituanianul Aleksander Cesnavicius i-a lăsat pe români fără revelionul Pro TV.

Numit Director General al ProTV S.A, în noiembrie 2013, lituanianul taie în carne vie ca să repună pe picioare postul tv.

Astfel că după concedieri masive în 20114 și renunțarea la celebra emisiune ”Dansez pentru tine”, Aleksander Cesnavicius a anulat și programul special de Revelion dar și celebrul concert din Piața Revoluției.

Semn că pentru lituanian, miza nu a fost audiența din noaptea de Revelion. este pentru prima dată în istoria de 19 ani a Pro TV, când postul de televiziune nu are program special de Revelion.

La ora ora 20:30, Pro Tv a difuzat filmul românesc, vechi, antic și de demult, “Nea Mărin Miliardar”. Iar de la ora 22:05, alt film vechi românesc, ”America, venim”.

La ora 23,50, Pro TV a transmis timp de 20 de minute, Concertul din Piața Constituței. Iar de la ora 00:10, a fost difuzat concertul Loredanei, Reveria.

Așa program de Revelion, așa audiență. La nivel național Pro Tv a fost pe locul patru, la capitolul audiență, după Antena 1, Kanal D și TVR 1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata