Breaking news

Pro TV a luat bătaie cruntă de la Antena 1, de Revelion

loading...

Antena 1 a fost lider absolut de audiență în noaptea de Revelion, înregistrând o audiență dublă față de Pro TV. TVR 1 s-a clasat pe locul trei.

revelion 2014 la tvDan Negru a învins din nou în noaptea de Revelion reușind să audiență colosală față de programul difuzat de Pro TV.

Pentru a 14-a oară consecutiv, Dan Negru a fost lider de audiență cu programul de Revelion. “Revelionul Starurilor” s-a clasat pe primul loc pe cele mai importante target-uri, comercial, All Urban și Național. Milioane de români au trecut în noul AN, urmărind spectacolul pregătit de Antena 1.

“Nu există bucurie mai mare decât aceea de a descreți frunțile românilor în nopțile de Revelion. La Multi Ani tuturor și le mulțumesc telespectatorilor pentru că au fost lângă noi și în această noapte specială”, a declarat Dan Negru.

“Revelionul Starurilor” a început la ora 21,30 și a fost urmărit de milioane de români. Sute de vedete au fost prezente în platoul Antenei 1, au cântat, au interpretat scenete, iar miza principală a fost aceea că artiștii din platou să descopere, urmărind indiciile oferite de Dan Negru, cine se află în spatele unor măști.

Gollum, Suleyman, formația Abba, Terminator, papa Strumf sunt doar câteva dintre personajele care au fost demascate în platoul Antenei 1, de Revelion. Momentele artistice au fost privite, în medie de peste trei milioane de români din targetul Național. Pe locul al doilea, pe toate target-urile importante s-a clasat postul concurent, Pro TV.

Minutul de aur al ultimei zile a anului 2013 s-a înregistrat la ora 22,52, când Revelionul Starurilor de la Antena 1 înregistra 4.807.000 telespectatori, care se uitau la supershow-ul prezentat de Dan Negru. În acel minut, Pro TV era urmărit de doar 1.474.000 telespectatori din targetul Național.

Pe locul trei în audiență s-a clasat postul național de televiziune, TVR 1. Iar pe locul patru la nivel național s-a clasat Kanal D, iar Național TV pe locul 5.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata