Breaking news

Prinţul Mustafa refuză să se supună regulilor Dinastiei Otomane

loading...

Prinţul Mustafa se însoară cu fiica Amiralului și încalcă regulile Dinastiei Otomane, atrăgând în acest fel, mânia Sultanului Suleyman.

printul mustafa - suleyman magnificulSultana Mahidevran nu vede cu ochi buni relaţia fiului său, Prinţul Mustafa cu Mihrinnisa, fiica amiralului, Hizir Hayreddin, ştiind că acest lucru va afecta serios succesiunea acestuia la tron.

Mihrunnisa o asigura pe Mahidevran că alături de ea şi de puterea pe care aceasta o deţine, Mustafa are drumul spre victorie asigurat şi, nimeni nu va află de relaţia lor.

Deşi ştie că fiecare pas pe care îl face contează enorm pentru viitorul dinastiei, iar o căsătorie cu fiica amiralului îl va târi într-un “război” cu Sultanul Suleyman, Mustafa se bazează pe “înţelegerea” tatălui sau.

La porunca Sultanului, Prinţul Selim aşteaptă rejudecarea incidentului din târg, în care a fost implicat. Selim ştie că reputaţia să va avea de suferit de pe urma acestui lucru şi îşi bănuieşte fratele, pe Baiazid, că l-ar fi informat pe Sultan, despre incident.

Marele Vizir, Rustem, şi Sultana Hurrem reuşesc să mai câştige o lupta dusă împotriva Prinţului Mustafa. Pașa Hizir Hayreddin, conducătorul marilor şi al Algeriei, cel mai de baza susţinător al Prinţului Mustafa va fi “înlăturat”.

Orbit de iubirea pe care i-o poartă Sultanei Huricihan (Burcu Ozberk), Baiazid părăseşte sângeacul din Kutahya şi vine în Capitală riscând să fie pedepsit de Sultan.

Hurrem face eforturi disperate să ascundă greşeală fiului său, însă, Marele Sultan află despre venirea acestuia în Capitală.

Ce pedeapsa a primit Baiazid de la Sultanul Suleyman, pentru nesupunere şi ce greşeală uriaşă, care îi va afecta serios drumul spre tron, va face Mustafa, aflaţi mâine, de la ora 20:00, urmărind un nou episod din serialul “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, la Kanal D.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata