Breaking news

Prima TV se mută în sediul Pro TV de pe Bulevardul Pache Protopopescu

loading...

Pro TV rămâne fără unul din simbolurile sale: clădirea sediului din Bulevardul Pache Protopopescu. Americanii de la Central European Media Enterprises mută sediul televiziunii. Iar în locul Pro TV se vor muta cei de la Prima TV.

sediu pro tvAmericanii de la Central European Media Enterprises vor să reducă cu orice preț pierderile și cheltuielile Pro TV, încercând astfel să aducă televiziunea pe linia de plutire.

După concedierile și demisiile multor nume grele din ProTV, televiziunea își mută și sediul. După 19 ani de locuit în turnul lui Adrian Sârbu de pe Bulevardul Pache Protopopescu, Pro TV părăsește clădirea simbol a televiziunii.

Americanii de la Central European Media Enterprises pleacă din turnul lui Adrian Sârbu, lăsând loc pentru mutarea echipei Prima TV.

Cristi Burci, şi Adrian Sârbu, proprietarul clădirii Pro TV, au bătut palma pentru mutarea televiziunii Prima TV.

Redacţia şi personalul auxiliar de la PRO TV se vor muta în câteva clădiri construite chiar în spatele turnului televiziunii şi care aparţin CME.

Înainte de mutarea din sediul de pe Bulevardul Pache Protopopescu, din Pro Tv au plecat nume grele precum fondatorul acestuia, Adrian Sîrbu, ”mama telenovelelor” Ruxandra Ion, Florin Călinescu, Roxana Ciuhulescu cât și  întreaga echipă de la Serviciul Român de Comedie s-au mutat cu tot cu bagaje la Antena 1.

Strategia americanilor de la CME este să scape de toți angajații din PRO TV cu salarii de top și să reducă costurile de producție a emisiunilor tv, pentru ca postul să devină profitabil.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata