Breaking news

Preselecțiile Antena 1 pentru show-ul „Ham talent” ajung la București

loading...
0 8

Liviu Vârciu are toate motivele să fie cu coada pe sus: prezintă un show la care toată lumea trebuie să ciulească urechile! Sâmbătă, 8 august, și duminică, 9 august, vor avea loc la București preselecțiile pentru show-ul „Ham talent”.

BestPet_Casting_compIubitorii de animale sunt așteptați împreună cu animalele lor de companie la Romexpo, intrarea D, pavilion D1, din B-dul Mărăști nr. 65-67.

Stăpânii necuvântătoarelor trebuie să aibă în minte un singur lucru: oricine merită o șansă la celebritate, fie că este patruped sau înaripat, blând sau fioros, cu blană sau cu pene. La preselecții sunt așteptate toate animalele, indiferent dacă latră, miaună, guiță, sâsâie sau măcăne, asta pentru că în show-ul cu pedigree de vedetă fiecare dintre ele poate câștiga unul dintre cele patru premii puse la bătaie.

Premiul I, „Ham talent”, în valoare de 10.000 de euro, se va acorda patrupedului sau înaripatului care va impresiona cel mai mult juriul și publicul.

Premiul al II-lea, supranumit și „cel mai bun prieten”, în valoare de 5.000 de euro, se va acorda celor care demonstrează că au cea mai frumoasă relație stăpân – animal.

Premiul al III-lea, în valoare de 3.000 de euro, va fi cel care va răsplăti cea mai frumoasă poveste ce stă la baza legăturii speciale dintre stăpân și animal.

Mențiunea, în valoare de 2.000 de euro, va merge la cel mai haios animal.

Așadar, cei care și-au înnebunit deja prietenii cu poveștile despre cât este de extraordinar necuvântătorul lor trebuie să ciulească bine urechile și să se prezinte la preselecțiile care le transformă animalul preferat într-o vedetă națională.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata