Breaking news

Premieră tv în România. Antena 1 își transmite live pe facebook, show-urile toamnei

loading...

Observatorul  și show-urile de Prime-Time ale Antenei 1 vor fi difuzate live pe Facebook.

antena 1 - emisiuni - observatorObservatorul orei 13:00, Observatorul orei 16:00 și parțial Observatorul orei 19:00 sunt difuzate Live și pe paginile de Facebook  ale Antenei 1, respectiv  Observator.

Din 5 septembrie, odată cu lansarea grilei de toamnă, primul sfert de oră al show-urilor de Prime-Time va fi, de asemenea, difuzat live pe paginile de Facebook ale emisiunilor.

Departamentul de Digital al Antenei Group a dezvoltat un soft special prin care feed-ul de TV este transmis în direct și pe cea mai mare rețea de socializare.

“Media modernă livrează conținutul acolo unde este consumatorul. Strategia noastră este de a merge în această direcție și de a propune oamenilor un mod prietenos de consum digital. În acest scop Digital Antena TV Group a dezvoltat în urmă cu 2 ani platforma AntenaPlay, iar acum am pus la dispoziția departamentului de social media o aplicație prin care putem foarte ușor să distribuim live-urile televiziunilor Antena Group pe Facebook. Numărul mare de fani pe care show-urile Antenei îl au pe Facebook este un indicator foarte bun că acestea sunt apreciate și ne obligă să le fim aproape, să comunicăm și să le oferim această oportunitate”, a declarat  Augustin Roman,  Head of Digital Antena TV Group.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata