Breaking news

Premieră TV în România. 42 de corespondenți Digi 24, simultan în direct

loading...

Digi 24 a realizat pe 1 martie, la un an de existență, o premieră absolută pentru România și chiar pentru Europa. Postul de știri a avut pe un ecran virtual imens, simultan în direct, pe toți cei 42 de corespondenți.

digi 24 premiera tvPremieră de televiziune remarcabilă realizată pe 1 martie de către postul de știri Digi 24.  zÎn ziua în care a împlinit un an, Digi 24 a reușit o transmisiune în direct, cu 42 de corespondenți, aflați simultan în live.

80 de operatori, 70 de jurnaliști, 6.000 de kilometri de fibră optică, toate acestea au fost necesare pentru realizarea acestei premiere de televiziune. Corespondenții Digi 24 au fost prezenți în toate capitalele de județe și au „încăput”, live, pe ecranul uriaș al studioului virtual.

În studioul Digi24 Cosmin Prelipceanu a rezistat timp de 11 ore în emisie, într-un maraton jurnalistic fără egal.

A fost greu însă în egală măsură foarte frumos. Am avut un moment în care mi-a fost foarte foame însă adrenalina m-a făcut să uit de asta. Digi24 a realizat, vineri, în ziua în care a împlinit un an de când emite, o premieră pentru televiziunea din România: 42 de corespondenți au putut fi văzuți, în direct, în același timp, pe ecranul uriaș din studioul virtual. Nicio televiziune din România nu a reușit facă așa ceva. Pentru a realiza asta e nevoie de o capacitate tehnică extraordinară, pe care, deocamdată, numai Digi24 o are în România”, a explicat Cosmin Prelipceanu, redactor-șef Digi24.

Și pentru că și-a obișnuit telespectatorii cu transmisiunile eveniment Digi24 a pornit, din 1 martie, o campanie națională fără precedent.

Corespondenții Digi24 vor da, timp de 21 de săptămâni, un „Raport de țară” complex și complet. Digi24 ajunge astfel în toate județele țării și in București și stabilește, la final, un clasament al României, cu locuri unde este bine să trăiești și unde nu.

În această săptămână în vizorul Digi24 sunt judetele Iași și Neamț.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata