Breaking news

Premieră la Next Star. Juriul a decis ca în finală să ajungă încă doi concurenți

loading...

Pentru prima dată, în marea finală Next Star, difuzată  joi, 18 decembrie, de la 20:30, la Antena 1, vor ajunge încă doi concurenți care nu au câștigat vreo ediție a concursului. Jurații au decis că aceștia merită să fie finaliști și să lupte pentru trofeul  Next Star 2014.

juriu next starNu puţine au fost ediţiile în care juraţilor le-a fost aproape imposibil să aleagă un singur câştigător care să ajungă în marea finală a show-ului „Next Star”, drept pentru care Pepe, Lora, Vasile Muraru, Maria Cârneci şi Connect-R vor decide în finala de joi, de la 20:30, la Antena 1, că încă doi copii trebuie să lupte pentru trofeul celui de-al patrulea sezon, dar şi pentru premiul de 20 000 de euro.

Copiii  românilor sunt extraordinari, iar telespectatorii s-au convins de acest lucru pe parcursul celor patru sezoane difuzate până acum. Astfel, în finala acestui sezon, juraţii vor avea dificila misiune de a alege cel mai bun moment dintre 13 numere de dans, muzică populară, uşoară şi teatru. Astfel, Diandra Bancu, o concurentă care a demonstrat în prima ediţie din acest sezon că are voce, dar şi că ştie să cânte la percuţie, va reveni pe scenă în finala de joi seara. Alături de ea, va dansa trupa Switch Crew care s-a calificat în ediţia a doua.

Raris Crişan i-a cucerit pe juraţi în cea de-a treia ediţie cu naturaleţea sa de pe scenă, dar şi cu un timbru vocal special. Adysa şi Andrei, puştii în vârstă de 12 şi 13 ani din Baia Mare, care au în palmares nu mai puţin de 84 de trofee, i-au impresionat pe membrii juriului cu dansul lor în ediţia cu numărul patru şi s-au calificat în finala show-ului, iar Aleksandar Tanev, puştiul în vârstă de 12 ani din Bulgaria, i-a convins pe membrii juriului că este un adevărat rockstar în ediţia cu numărul şase.

În finală va veni şi Mark Mesaros, concurentul care a câştigat ediţia cu numărul cinci cu un moment de beatbox, dar şi Denisa Bărzu, concurenta de 11 ani care a cântat piesa „I Surrender” a lui Céline Dion în ediţia a şaptea.

De peste graniţă este şi Anna Tkachi, micuţa din Ucraina în vârstă de 9 ani, care i-a impresionat pe juraţi cu un moment de jazz în ediţia cu numărul opt.

Denisa Ungureanu, concurenta în vârstă de 10 ani din Motru a emoţionat-o până la lacrimi pe Maria Cârneci cu o piesă de muzică populară în ediţia a noua şi a prins un loc în marea finală difuzată joi, de la 20:30, la Antena 1.

Maia Mălăncuş, o micută moldoveancă ce i-a impresionat pe juraţi cu un număr de actorie alături de Adela Popescu în ediţia a zecea, va reveni pe scena de la „Next Star” alături de o mare actriţă din România.

Diana Movilă, fetiţa din Galaţi de numai 9 ani, i-a cucerit pe juraţi cu piesa „Hallelujah” şi a primit astfel ultimul bilet spre marea finală a show-ului.

Alţi doi concurenţi li se vor alătura celor 11 prichindei şi vor lupta joi, de la 20:30, la Antena 1, pentru trofeul şi premiul pus în joc la „Next Star”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata