Breaking news

Premiera IComedy, lider de piaţã la Antena 1

loading...

Mihai Bendeac şi Mikey Hash şi-au adjudecat prima poziţie în clasametul audienţelor în rândul publicului din mediul urban cu premiera IComedy, un nou show de comedie marca Antena 1.

icomedy antena 1IComedy, show-ul care îmbinã umorul inedit de televiziune cu umorul din online i-a cucerit pe români încă de la prima ediție.

Premiera show-ului a adus în faţa televizoarelor aproximativ 732 000 de telespectatori din mediul urban, impunându-se ca lider de piaţã, cu un rating mediu de 7% şi 14.9% cotã de piaţã.

În minutul de aur, 21:46, 1 826 000 de telespectatori la nivel naţional urmãreau IComedy, în vreme ce programul oferit de Pro Tv era urmãrit de doar 838 000 de telespectatori.

 

Printre subiectele tratate de trupa de actori s-au numãrat asearã tablourile furate şi arse, mult mediatizata relaţie dintre Antonia şi Alex Velea, dar şi apariţia lui Gigi Becali la meciul România – Turcia, interpretat impecabil de Mihai Bendeac.

Prezenţi în numãr foarte mare în faţa televizoarelor, românii au ales ieri producţiile Antenei 1, postul din Bãneasa cucerind clasamentul de audienţã la nivelul întregii zile, pe toate segmentele de public.

Astfel, Antena 1 a înregistrat ieri pe Whole Day un rating mediu de 2.8% şi o cotã de piaţã de 16.6% pe targetul comercial al staţiei 18-49 urban, clasând principalul competitor, Pro Tv, pe poziţia secundã.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata