Breaking news

Predicții: Iată de la cine ar putea primi puncte România la Eurovision 2014

loading...

Paula Seling și Ovi vor miracole astă seară în finala Eurovision 2014. prezenți pentru a doua oară în concurs și având deja în palmares un loc trei, cei doi artiști speră să egaleze cel puțin performanța din 2010, dacă nu chiar să fină acasă cu râvnitul trofeu.

romania vot eurovison 2014Dacă anul trecut cezar a fost taxat dur de juriile naționale, în acest an, Paula și Ovi s-ar putea să fie punctați foarte bine de jurați.

Amândoi au cântat perfect în a doua semifinală Eurovision, piesa nu e rea deloc, fapt ce le dă încredere că jurații europeni vor fi plăcut impresionați de români.

Publicul european s-ar putea să nu prea voteze piesa întrucât show-ul României este extrem de deficitar.

Dincolo de tradiționalul vot de vecinătate și simpatie, la Eurovision se mai votează și piesa.

Cu Rusia boicotată din cauza crizei produse în Ucraina și lipsa Bulgariei, Serbiei, Ciprului și Turciei, calculele hârtiei se schimbă puțin.

Ovi este iubit în Norvegia, cunoscut în Suedia și Danemarca, fapt ce ne face să credem că vor veni voturi importante de la cele trei țări. România ar putea primi 12 puncte de la Republica Moldova, Italia, Spania și Portugalia.

Grecia, Israel, Ungaria, Finlanda, Belgia, Germania, Franța, Azerbaidjan, Polonia, Austria, Malta, Elveția și Marea Britanie ar putea acorda României, note cuprinse între 1 și 8 puncte.

Cu siguranță nu vom primi puncte de la Olanda, Rusia, Belarus, Slovenia, Estonia, Lituania, Letonia, Macedonia, Muntenegru sau Georgia.

Există însă premise ca Paula Seling și Ovi să primească note de la majoritatea celor 36 de țări votante sâmbătă seară și să aibă un total de peste 100 de puncte.

Întrucât Moldova nu este calificată în finală, România ar putea acorda cele 12 puncte fie Suediei, Austriei sau Ungariei.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata