Breaking news

Povești cu brăduți, de Sărbători, la Digi 24

loading...

Sărbătorile de iarnă vin la Digi24  cu un program special de ştiri, emisiuni şi cu invitaţi de marcă. Ion Ţiriac, Andrei Pleşu, Toader Paleologu, Ana Blandiana şi Emil Hurezeanu sunt doar câţiva dintre invitaţii Digi24 de sărbători.

program special de craciun la digi 24Luni, 23 decembrie, debutează poveştile Brăduţului Digi24. În săptămâna dedicată ultimelor pregătiri pentru Crăciun, animată de goana după cadoul perfect, plină de agitaţie, aglomeraţie şi speranţă, Digi24 îşi invită telespectatorii să ia aminte la…bradul cu poveşti. Timp de 5 zile brăduţul Digi24 spune poveşti adunate din întreaga ţară, poveşti frumoase despre oameni care fac din Crăciun o sărbătoare a bucuriei şi speranţei.

Săptămâna de sărbătoare continuă la Digi24 şi în Ajunul Crăciunului. Marţi, 24 decembrie, singura televiziune de ştiri care emite full HD în reţeaua RCS&RDS, le aduce în dar telespectatorilor, jurnalele de ştiri prezentate de Cătălin Petre, Andrei Tomescu, Teodora Ghenciu, Adriana Nedelea, Alice Iacobescu, Adriana Muraru şi Ioana Ţigănilă, şi “Digimatinalul” prezentat de Anca Dumitrescu.

În plus, în Ajunul celei mai importante sărbători a creştinătăţii, Digi24 difuzează ediţii speciale ale emisiunilor „Sănătatea în bucate”, de la 13.30, cu Marius Tudosiei şi „2.0”, de la 14.30, cu ultimele informaţii ale anului din lumea gadget-urilor, prezentate de Flavia Negoescu.

De la 22.00, în seara de Ajun, Luca  Niculescu are 2 invitaţi de marcă, pe Cristian Preotu şi pe Marius Tudosiei. Alături de cei doi moderatorul emisiunii “Imparţial” va vorbi despre tradiţiile româneşti şi respectarea lor.

În ziua de Crăciun, la Digi24, telespectatorii vor urmări poveştile culese din întreaga ţară ale brăduţului Digi24. De la 13.30, Marius Tudosiei prezintă, la „Sănătatea în bucate”, o alternativă internationala pentru preparatele noastre tradiţionale de Crăciun, iar seara, la „Imparţial”, Luca Niculescu le oferă în dar de Crăciun telespectatorilor un interviu-eveniment cu Andrei Pleşu.

Pe 26 decembrie, în a doua zi de Crăciun, Digi24 difuzează, pe lângă actualitatea în direct, şi  retrospectiva economică a anului care se încheie.  Vineri, 27 decembrie, Ion Ţiriac este invitatul special al lui Luca Niculescu, la „Imparţial” de la ora 22.00. Tema dezbaterii-analiza anului 2014 din punct de vedere politic, social şi economic prin ochii omului de afaceri Ion Ţiriac.

Din a doua zi de Crăciun până la finele anului Digi24 face o sinteză a evenimentelor care au marcat România în 2014. Zilnic vor fi difuzate retrospective economice, politice, sociale, ale evenimentelor externe, ale celor din sport, dar şi o retrospectivă meteo a anului ce se apropie de final.

Emisiunea de analiză Kilometrul 0” pregăteşte, în ultimele 2 ediţii din acest an, pe 28 şi 29 decembrie, de la ora 21.00, întâlniri memorabile. Elena Vijulie îi va avea invitaţi în studioul Digi24 pe Andrei Oişteanu, pe Petre Guran şi pe Toader Paleologu.

Luni, 30 decembrie, de la ora 20.00, Cosmin Prelipceanu şi analistul politic Emil Hurezeanu dezbat cele mai importante evenimente interne şi internaţionale. Timp de 2  ore, într-o ediţie specială a „Jurnalului de seară”, cei doi fac un tur de forţă şi pun sub lupa analizei profesioniste momentele care au marcat agenda actualităţii în 2013, de la tensiunile din alianţa USL până la protestele de la Pungeşti sau evenimente externe din Ucraina, Siria şi Iran.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata